i got a little bit wastedAtt jag hade lyckats klämma in ett inlägg klockan fem på morgonen hade jag förträngt när jag vaknade, haha. Jag hade iallafall en sjukt bra kväll med dösköna människor! Efter matchen kikade vi lite på herrarnas match innan vi drog oss mot  Nathalie för lite fix, sen till Pillis på förfest, vidare mot folkan för avlutningsfest med fotbollen. Efter det blev det efterfest hos John och fotboll hos Anders. Kameran hängde med hela kvällen och jag kom faktiskt hem vid tre/halv fyra, så vad jag gjorde vaken klockan fem har jag ingenaning om. Tack för en grym kväll brudar! och grabbarna grus såklart.

Idag vaknade jag runt halv elva, bokstavligen dansade ner i köket iförd trosor och bh och sjöng på låten som ligger överst, tror ni inte att det kom folk och köpte en katt då? Snabbt som aldrig förr sprang jag upp för trappan och klädde på mig, haha. Inte för jag hade brytt mig, men jag vill inte ge folk men för livet. Tog mig iallafall till österby och hämtade alla kvarglömda saker som jag hade spritt ut i halva österby, jk det var faktiskt bara hos Nattis. Hamnade i hos mormor i tierp efter det, bad och mat fick det bli. Hur skönt?! Sänghäng med film känns som det enda rätta just nu, lär bli en tidig kväll.
sjuk snebena, flätad vänstersida och tuperad höger. ljusbrun sotade ögon.  Ringar - åhlens & glitter. Halsband - mammsens. Tubkjol och strumpbyxor - H&M. Tröja - New Yorker. Skor - Filippas. Skinnjacka - Cubus.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se