du ska veta att du är värd så mycket mer

bättre sent än aldrig, right? Linda plockade upp mig vid tåget igår, så hamnade vi hos farmor och gjorde sånt man gör hos sin farmor, åt mat, glass och kikade lite på robinson innan mammsen plockade upp mig för hemfärd. Jag måste bara säga att farmor troligtvis är bäst i världen på att göra sås! 

En dag som denna har jag glidit runt i skolan, haft matte och frisör. På frisör så gaddade jag ihop mig med Ibrahim och fixade en viss Annas hår. Bottenfärg, folieslingor, klippning och ögonbrynsfärg. Toksnygg blev hon! Blev uppmött av mamma på stan där vi hittade lite fint innan vi begav oss mot mormor för kääk. Har haft en lugn kväll med idol och choklad, perfekt tid för en match imorgon och efteråt blir det avslutningsfiesta med fotbollslaget! Jag är så sjuktäckelnervöstaggad inför matchen, jag som alltid brukar vara den som är oberörd..

Tro inte att jag köper ny ögonfransböjare så fort jag får chansen, haha. Den jag köpte sist klippte bokstavligen av en tredjedel av mina ögonfransar längst in i ögonvrån, hade jag tryckt hårdare hade den klippt alla. skitgrejer. Nu har jag iallafall en ny som funkar som den ska!  Ni får se allt bättre imorgon eller på söndag.
jag har alltid tyckt att dom här skorna är snyggfula. I mina ögon är det verkligen stallskor, men ja som ni ser så fick jag med mig ett par hem ändå. Hur sköna som helst, nöjd tjej! Sängen väntar, peace! 

En sak till bara! vad i hela världen hände med hälften av idol deltagarna idag? Dom sög, skithårt.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se