.dreams.

Haha förresten! Jag har drömt som en jude inatt, typ sjuttio drömmar och jag skojar inte. Jag och Sabina missade tåget till skolan så tog vi hennes bil, halvvägs så frågar jag henne om hon ens har körkort (hon satt med ena benet utanför fönstret när hon körde) då säger hon: "eh nä, men jag får övningsköra med gingers!". Så efter en bit så stannar vi under en bro med massa resturanger då blir alla bilar transformers och allt blir helt kaos. Såklart blir våran bil ett miffo som beter sig som att han hade en halv hjärna.. hahah.

Så har jag och Nathalie varit ute och simmat med jättestora sköldpaddor när vi skulle göra ett fystest med Göran. Dom bet tag i ens finger och sen kom man inte loss, haha. När vi skulle hoppa i vattnet till fystestet så skrattar alla åt mig för att jag inte har några trosor på mig eftersom att jag inte tyckte att dom passade ihop med överdelen till bikinin, så jag badade hellre utan. Det slutade med att jag fick två miniatyr sköldpaddor och Nathalie fick en larv.. fair enough!

Sen har jag letat hallon i frysdisken på ica, ni vet när man letar och letar och letar, men det finns verkligen inget där? Så fortsätter man bara att leta även fast man har insett att det inte finns något. Haha idioti. 

Händelserik natt för min del, full fart bara! Hahah. Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se